Servicii financiare

Creditare

64x64

Colaborarea AVBS Credit- EuroMetropola Property are la baza profesionalismul serviciilor oferite de catre cele 2 companii. Dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii personalizate pentru identificarea celor mai bune variante de finantare in vederea achizitionarii unei proprietati. Infiintata in 2007, AVBS Credit se numara printre primele companii de intermedieri credite bancare. Cu un portofoliu larg de clienti, AVBS s-a axat pe consultanta in domeniul financiar-bancar. Expertii financiari AV Broker Solutions au rolul de a oferi cele mai bune solutii de creditare, lucrand in parteneriat cu importante institutii bancare si non-bancare din Romania.Inca de la inceput, compania de brokeraj bancar AVBS s-a facut rapid remarcata printre celelalte companii de consultanta financiara, prin seriozitatea si profesionalismul aplicate in rezolvarea cerintelor de creditare. Consultantii financiari AVBS se diferentiaza de ceilalti brokeri de credite bancare prin efortul continuu de a gasi cele mai bune solutii de finantare pentru clientii sai, facand acest lucru intr-un mod unic si personalizat. Clientii AVBS nu trebuie sa scoata nici un ban din buzunar.

Brokerii AVBS sunt aici pentru a oferi cele mai bune solutii de creditare, potrivite nevoilor fiecarui client in parte.In procesul de intermediere a unui credit bancar, expertii financiari AVBS parcurg urmatoarele etape:

  • Informarea clientului cu privire la ofertele de credite bancare existente pe piata
  • Intocmirea dosarului de credit
  • Asistarea si consilierea clientului pe parcursul completarii si semnarii cererii de credit
  • Depunerea dosarului de credit la banca aleasa
  • Urmarirea constanta a procesului de aprobare a creditului

Ce face de fapt un broker credite bancare pentru clientul sau?

  • Un broker stie deja ce iti trebuie inainte sa dai prea multe detalii. Experienta in domeniu si buna cunoastere a tuturor produselor din portofoliu il ajuta sa identifice in timp scurt nevoile unui client, chiar si cand acesta considera ca poate opta pentru un alt gen de produs. Identificarea unei nevoi a clientului este un atribut al brokerului.
  • Mai departe, acesta va alege dintre produsele pe care le are in portofoliu pe cele care se potrivesc cel mai bine cu posibilitatile clientului. Acesta va acorda atentie gradului de indatorare, avansului cerut, perioadei de creditare, precum si celorlalte conditii, nu doar sumei acordate si dobanzii. Lipsa de experienta in domeniu ar putea duce la alegerea de catre client a unui produs care doar pare convenabil si potrivit.
  • Cel mai important lucru pe care un broker il poate face pentru tine este cititul printre randuri in contractele pentru diverse produse. Brokerul lucreaza pentru tine, si face ceea ce uneori nu ai rabdare sa faci chiar tu: citeste cu atentie contractul pentru a identifica acele clauze pe care le-ai putea trece cu vederea.


Noi, echipa AVBS CREDIT recomandam cu incredere serviciile oferite de EuroMetropola Proprety!

Evaluarea imobiliara

64x64

Evaluarea imobiliara reprezinta poate primul pas in vanzarea sau achizitia unei proprietati. Cu o plaja diversificata de oferte si un portofoliu impresionant, EuroMetropola va poate oferi consultanta pentru intocmirea unui raport de evaluare corect, intocmit de experti evaluatori acreditati de catre A.N.E.V.A.R.

Avantajele prezentate de o colaborare cu un consultant imobiliar atestat in vederea efectuarii de evaluari imobiliare le veti descoperi prin plusul de informatie oferit. Consultantul este cel care are acces direct la o serie de proprietati imobiliare, dezvoltand alaturi de dumneavoastra o relatie trasparenta si durabila, transpusa intr-o evaluare corecta, dar si in tranzactionarea proprietatii.

Studii fezabilitate si planuri de afaceri

64x64

Suntem o companie increzatoare in fortele proprii si dorim ca impreuna cu dumneavoastra sa dezvoltam parteneriate durabile.

Satisfacerea cerintelor dumneavoastra de business inseamna pentru noi mai mult decat trasarea pe hartie a directiei de dezvoltare a afacerii. Vrem sa va fim alaturi atat in etapele premergatoare constructiei si elaborarii proiectului imobiliar, oferindu-va suportul necesar in dezvoltarea planului de afaceri si in realizarea de studii de fezabilitate adaptate necesitatilor dumneavoastra, cat si pe durata etapelor de constructie, respectiv vanzare.

Specialistii nostri sunt gata oricand sa realizeze pentru dumneavoastra o expertiza detaliata si coerenta pe care sa o puteti inainta inclusiv institutiilor financiar-bancare in vederea solicitarii unei finantari.

whatsapp-logo