Consultanta imobiliara

Studii de piata

Marketing

Arhitectura64x64

Cautati un teren care sa corespunda standardelor dumneavoastara? Doriti sa va construiti propria dumneavoastra locuinta personalizata? Eurometropola impreuna cu Puran Arhitecture &design va propune solutii personalizate de design si arhitectura.

Puran Arhitecture & Design inseamna o echipa de arhitecti pasionati, motivati de dorinta de a crea spatii sensibile, creative, care sa va ofere maximum de functionalitate si confort. Intelegerea necesitatilor dumneavoastra si a ritmului alert de viata inseamna pentru noi surse de inspiratie, fiecare proiect avand o nota de unicitate.

Va oferim urmatoarele servicii la preturi imbatabile:

 • - proiecte si planuri de arhitectura
 • - design interior
 • - studii geo-tehnice si documentatie topografica
 • - modele arhitecturale, prezentari si randari video 3D
 • - documentatie si aprobari pentru proiectele arhitecturale
 • - Documentatie si aprobari PUZ, PUD, PAC

Legislatie imobiliara

64x64

EUROMETROPOLA PROPERTY S.R.L. are o colaborare de succes cu Cabinetul Individual de avocatură. “GROZA LAW FIRM”, motiv pentru care am simțit nevoia să îl recomandăm, și să îl promovăm pe site-ul nostru, fiind mulțumiți de serviciile de consultanță juridică și asistență juridică acordate, de implicarea în rezolvarea litigiilor cu care societatea noastră s-a confruntat de-a lungul timpului. Serviciile oferite de “GROZA LAW FIRM” se bazează pe un set bine definit de principii ce asigura consistenta calitatii.

In acest scop Cabinetul de avocatură asigură:

 • - analiza integrala a tuturor implicațiilor deciziilor de afaceri;
 • - formularea unor strategii juridice solide in vederea îndeplinirii obiectivelor de afaceri;
 • - acolo unde este cazul, apelam la reteaua noastra interantionala de contacte pentru punerea in practica a strategiilor.

Avocații Cabinetului “GROZA LAW FIRM” se dedică oferirii unor servicii profesioniste, la un înalt grad de competență, acordând-se mare atenție eticii profesionale.

Cabinetului de Avocatură “GROZA LAW FIRM” s-a angajat și se angajează la următoarele:

 • - Să tină sub stricta confidențialitate toate conversațiile, comunicațiile si informațiile primite din partea dumneavoastră pe tot parcursul relațiilor noastre profesionale. Avocații Cabinetului nu vor dezvălui secretele si confidentele clienților nimănui fără acord prealabil.
 • - Avocații “GROZA LAW FIRM” urmăresc scopurile pentru care au fost angajați fără nici o întârziere. In schimb, așteptă din partea dvs. cooperare deplina, acordată la timpul potrivit. Totuși, nu putem garanta controlul total asupra tuturor aspectelor muncii noastre, mai ales cu privire la implicarea terțelor parți sau la desfășurarea activităților judiciare având in vedere caracterul public al dezbaterilor in instanța.
 • - Întotdeauna onorariile percepute sunt firești, proporționate cu activitățile desfășurate. Vom delega activitățile in mod cat mai eficient pentru a micșora la maximum costurile pentru dvs. De asemenea va vom pune la dispoziție din timp fise ce vor reflecta pe deplin activitățile desfășurate in contul dvs. cat si onorariile aferente acestora.
 • - Corespondenta cu clienții se va derula cu promptitudine.
 • - Problemele si eventualele neînțelegeri legate de facturare vor fi soluționate expeditiv. Toate onorariile si cheltuielile vor fi explicate cat mai detaliat. In cazul apariției unor depășiri neașteptate de buget sau a necesitații unor prestații suplimentare veți fi informați din timp pentru a putea lua decizia potrivita. Avocatul responsabil cu problema dvs. va explica in detaliu prima factura pentru a ne asigura ca fiecare element inclus este clar exprimat si ușor de înțeles. Facturile vor fi expediate către clienți din timp, cu avizare anterioara.
 • - “GROZA LAW FIRM” este întotdeauna deschis si apreciază sugestiile dvs.

Ne bucuram de ocazia ce ni se ofera pentru a ne dovedi calitatile si vă invităm sa apelați și să descoperiți in serviciile Cabinetului, fiind alături de clienți noștri ORIUNDE ȘI ORICÂND.